Login

14 iunie 2007

Grand Cafe Galleron, 14 iunie 2007

Pe data de 14 iunie 2007 am organizat lansarea gamei de produse cosmetice profesionale GIGI Cosmetics, lider de necontestat in Israel si Ungaria, si o companie recunoscuta in toata lumea pentru calitatea si eficacitatea produselor sale.
Cu o experienta de 50 de ani in domeniul cosmeticii profesionale, GIGI Cosmetic Laboratoires s-a remarcat dintotdeauna ca una din cele mai inovatoare companii din domeniu, fiind prima din lume care a folosit oxigenul în produse cosmetice (linia Vitality Oxygen – în anul 1993) si care a creat serumul ce inlocuieste toxina botulinica (în anul 2003).
Obiectivul principal al lansarii a fost cresterea notorietatii produselor GIGI in Romania. In acest sens, am invitat la lansare beauty editori de la cele mai cunoscute reviste de specialitate si vedete precum: Liliana Turoiu Udrea, Mihaela Cernea si Costin Craioveanu. Monica Savopol, director general Sasgon Cosmetics, unic distribuitor al produselor GIGI in Romania, a tinut un discurs prin care a prezentat istoricul, misiunea, viziunea si realizarile companiei GIGI Cosmetic Laboratories, precum si structura si principalele avantaje ale gamei de produse.
Lansarea oficiala a fost urmata de un eveniment dedicat specialistilor in cosmetica si dermatologie, Gala GIGI 2007, care a avut loc pe data de 13 iulie 2007 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Invitati de onoare la acest eveniment au fost domnul profesor doctor Simon Benita, Profesor în Farmacologie, Facultatea de Farmacie – Hebrew University of Jerusalem, consultant stiintific GIGI Cosmetic Laboratories si doamna doctor Dana Jianu, unul din cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din România.

Contact