Login

11 aprilie 2008

11 aprilie 2008 – Gigi Cosmetic Laboratories, lideri în cosmetica profesională din întreaga lume, a lansat în luna aprilie linia de produse DERMA CLEAR, o linie cu adevărat revoluţionară în tratamentul tenului gras şi cu acnee. 

Gama DERMA CLEAR, dezvoltată de dermatologi, oameni de ştiinţă şi experţi în domeniul cosmeticii, conţine ingrediente selectate cu mare grijă şi supuse tuturor testelor dermatologice, eficienţa acestora fiind confirmată prin teste clinice.

Gama DERMA CLEAR include produse paramedicale care constau în tratamente extensive pentru pielea grasă şi pielea predispusă la acnee. Cu ocazia acestui nou produs, se dezvoltă noua divizie a Laboratoarelor Gigi Cosmetic – divizia Gigi Medical, cu o implicare intensă în domeniul dermato-cosmeticii.

În momentul de faţă Gigi Cosmetic Laboratories produce şi promovează peste 400 de produse de îngrijire a tenului. Exportă în Statele Unite, Canada, Japonia, Mexic, Anglia, Franţa, Spania, Ungaria, unde deţine peste 60% din cosmetica profesională, etc, şi nu în cele din urma în România, unde de aproximativ trei ani produsele sunt prezente în saloane de frumuseţe şi în clinici de dermatologie sau chirurgie estetică.

DERMA CLEAR - prima din seria GIGI MEDICAL, încorporează ingrediente inovatoare recunoscute pentru eficienţa lor, dezvoltate printr-o vastă cercetare medicală.

„DERMA CLEAR este o adevarată victorie în tratamentul tenului gras”, a declarat Conferenţiar Universitar, Medic primar Dermatovenerologie, Doctor Oana  Andreia Coman, invitat special la evenimentul organizat de Gigi Cosmetic Laboratories. „Dezvoltată de oameni de ştiinţă, dermatologi şi experţi cosmetologi, DERMA CLEAR încorporează ingrediente atent selecţionate, ca urmare a numeroase teste dermatologice asociate cu examinări clinice.”

”Suntem încantaţi să avem în România un partener de asemenea calibru. Colaborarea cu Gigi Cosmetic Laboratories este un prilej de bucurii şi împliniri zilnice, satisfacţii trainice, de bună calitate şi sperăm de lungă durată. Departamentul dermato-cosmetic al centrului Proestetica lucrează foarte strâns cu compania Gigi Cosmetic Laboratories şi salut cu bucurie înfiinţarea Diviziei Gigi Medical care introduce astăzi noua linie paramedicală Derma Clear, o linie de produse care ne vor ajuta să combatem cu succes problemele tenului acneic. Sunt convinsă că Divizia Gigi Medical ne va obişnui cu multe surprize plăcute în viitor.”

La finalul zilei, Florin Piersic a incantat audienta cu talentul sau de neegalat, oferindu-le doamnelor prezente la eveniment un moment de exceptie.

Contact