Login

Aloe Vera
Linia Aloe Vera conţine produse revigorante şi calmante, potrivite pentru toate tipurile de piele.
Se poate folosi zilnic şi, deasemenea, după tratamentul facial sau de peeling efectuat la salon.

Ingredientele principale sunt concentrate obţinute din plante din deşert, care se evidenţiaza prin capacitatea lor de a reţine umiditatea, de a calma inflamaţiile şi de a regenera ţesuturile pielii.
Formula conţine Artemisia, ulei de Mir şi ingredientul cheie: concentrat pur de Cactus Aloe, cunoscut pentru calităţile sale terapeutice şi unul din ingredientele cheie folosite folosit în cosmetică.

Aloe Vera este o plantă subtropicală cu flori de un roşu aprins. Introducerea ei în cosmetică se datorează calităţilor sale botanice şi terapeutice dezvoltate de-a lungul secolelor. Aloe Vera este cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru capacitatea sa de a creşte în deşert cu cantităţi minime de apă şi pentru extraordinara calitate de a reţine apa timp îndelungat.De aici adaptarea plantei la produsele destinate pielii uscate care conţin ingrediente naturale destinate menţinerii eficiente a umidităţii în straturile adânci ale pielii.

Aloe Vera nu este singurul ingredient activ. Gama este bazată şi pe alte extracte de plante de deşert, fiecare extract fiind unic prin caracteristicile sale şi având efecte complementare (Artemisia Absinthium, Copacul Commiphora Myrrha, extras unic dintr-o algă specială de la Marea Roşie, polysaccharide, proteine, amino-acizi, Acid Commiphoric, uleiuri esenţiale etc.)