Login

Derma Clear

Derma Clear
O linie paramedicală de produse pentru tratamentul acneei

Relaţia apropiată dintre domeniul medicinei şi tratamentele cosmetice profesionale a avut ca rezultat dezvoltarea domeniului dermato-cosmeticii. Gigi Cosmetic Laboratories a înfiinţat o platformă unică prin dezvoltarea unui brand nou: GIGI MEDICAL.   

GIGI MEDICAL introduce linia „DERMA CLEAR” – o linie care garantează o piele catifelată şi sănătoasă în trei etape:

Pasul 1
Diagnosticul şi tratamentul - se fac de către un estetician certificat,  utilizând gama DERMA CLEAR.
 
Pasul 2
Continuarea tratamentului cu gama DERMA CLEAR - cu produse dedicate tratamentului acasă.  Acestea conţin ingrediente care încetinesc producţia de grăsimi şi care accelerează vărsarea de celule moarte din pereţii porilor, curăţând pielea şi protejând-o în faţa bacteriilor şi a formării de papule.

Pasul 3
Textura pielii catifelată şi curată se menţine prin folosirea unui hidratant blând care conţine un eficient factor de protecţie solară,    
protejând-o în acelaşi timp de efectele nocive ale mediului înconjurător - cauza reapariţiei erupţiilor.

Ingredientele acestei game asigură:

-    O curăţare blândă a pielii şi o înlăturare a impurităţilor grase fără a cauza iritaţii
-    Înlăturarea celulelor moarte din stratul superficial al pielii (peeling)
-    Eliberarea porilor astupaţi (glande sudoripare şi foliculi piloşi)
-    Activitate antibacteriană
-    Calmarea şi eliminarea eritemului (roşeţii)
-    „Frânarea” activităţii enzimei penta-alfa-reductazei responsabilă de creşterea producţiei de grăsimi
-    Evitarea aplicării de substanţe iritante care pot distruge acizii graşi
-    Neutralizarea radicalilor liberi care dăunează pielii
-    O rapidă refacere a pielii
-    Reglarea şi reducerea producţiei de sebum

Gigi Cosmetic Laboratories a dezvoltat gama DERMA CLEAR care vă asigură de un regim optim de tratament pentru erupţiile actuale, cu evitarea celor viitoare.

DERMA CLEAR – ingrediente active

" DERMA CLEAR "- prima din seria GIGI MEDICAL, încorporează ingrediente inovatoare recunoscute pentru eficienţa lor, dezvoltate printr-o vastă cercetare medicală.

Sepicontrol A5

Un complex ce conţine extract de scorţişoară, aminoacizi sarcozină şi capriloil-glicină. Acest complex acţionează eficient la 5 nivele:
-    Inhibă producţia bacteriei care duce la instalarea acneei (Propionibacterium acnes, denumită  azi şi Corynebacterium acnes)
-    Diminuează eliberarea enzimei care cauzează roşeaţa şi iritaţia pielii
-    Încetineşte activitatea enzimei Penta-alpha-reductază, cea care favorizează acneea
-    Inhibă Elastază, enzimă care scindează fibrele de elastină
-    Neutralizează radicalii liberi
-    Urmând tratamentul DERMA CLEAR o lună papulele sunt diminuate cu 75%

Laurilsarcosinat de sodiu
O substanţă cu rol de curăţare blândă, care dizolvă grăsimile anionice, îndepărtează excesul de sebum, curăţă pielea şi purifică porii încărcaţi şi astupaţi. Nu produce iritaţii.

Acid salicilic

Acest beta-hidroxi-acid (BHA) accelerează reînnoirea celulară şi purifică porii. Are efecte similare la nivelul dermei şi epidermei ca Retin-A, fără să cauzeze iritaţii. Acidul salicilic se dizolvă repede în sebum, asigurând o eficientă îndepărtare a excesului de grăsimi la nivelul foliculilor şi previne şi inflamaţia.

Acid azelaic
Acidul azelaic inhibă creşterea bacteriilor implicate în producţia acneei. Acidul azelaic neutralizează hormonii care cresc producţia de grăsimi la nivel cutanat, hidratateză, elimină luciul caracteristic şi lasă pielii un aspect proaspăt pe tot parcursul zilei.
 
Extract de muşeţel şi alpha-bisabololul
Extractul de muşeţel conţine o multitudine de ingrediente de calmare: azulene şi, în special, alpha-bisabolol, cu activitate antiedematoasă (împotriva umflăturilor) şi care calmează hiperemia (roşeaţa).

Hammamelis
Soluţia de Hammamelis este bogată în taninuri şi flavonoide care contractă porii (acţiune astringentă) şi de aceea este folosită împreună cu agenţi de calmare ca etapă finală a tratamentului pentru tenul gras (cu precădere după extractia comedoanelor).

Glicirizat de dipotasiu
Este un ingredient derivat din extract din licviriţie, lemn dulce (Glycyrrhiza Glabra). Este calmant, nonalergenic, previne roşeaţa, antiiritant.

Azeloil-diglicinatul de potasiu
O moleculă care s-a format pornind de la două ingrediente active: acid azelaic şi glicină, moleculă ce reuşeşte să combată şi să prevină acneea.
Acidul azelaic este utilizat în medicină de 20 de ani ca un agent de luminozitate, depigmentare -“skin lightening” - şi ca agent eficient în tratamentul antiacneic. El are proprietăţi antiacneice şi reduce excesul de secreţii grase. Glicina inhibă enzima penta-alpha-reductaza, previne roşeaţa şi are proprietăţi antialergice.

Alantoină
O substanţă care calmează,  previne roşeaţa,  dar şi accelerează vindecarea.

Bio Sulf

Un compus bazat pe sulf organic, are proprietăţi antibacteriene, face un peeling blând al stratului superficial al pielii. Usucă papulele şi previne acumulările la nivelul porilor cu formare de comedoane.

Triclosan
Un puternic compus antibacterian, dezinfectează pielea şi elimină bacteriile cărora se datorează acneea.

Oxid de zinc
O substanţă minerală eficientă, calmează pielea, elimină roşeaţa şi contractă porii.

Gluconat de zinc
Substanţă cu doi factori de prevenire a acneei: zincul şi acidul gluconic.