Login

GlycoPure - Peeling

Peeling -ul este un procedeu de reconditionare a suprafetei pielii prin mijloace medicale, efectuat cu scopul de a reduce ridurilor, petele, a porii dilatati etc. Acesta reprezinta o modalitate simpla si eficienta de a obtine un aspect imbunatatit al pielii si de a completa sau intarzia tratamentul chirurgical. 

Termenul „peeling” provine din limba engleza „peel ”care inseamna a decoji, a exfolia. In acceptiune medicala, peeling-ul este o procedura prin care se exfoliaza straturi superficiale sau medii ale pielii, printr-o arsura medical voluntara, cu vindecare controlata prin care sunt indepartate si atenuate neregularitatile de la suprafata pielii, redand fetei un aspect estetic.

GlycoPure - tratament profesional de exfoliere si regenerare

Aplicând ultimele descoperiri stiintifice in domeniul dermato-cosmeticii, Laboratoarele GIGI Cosmetics  au dezvoltat tratamentul GlycoPure - un peeling pentru clinici de estetica si saloane de frumusete. GlycoPure este un tratament potrivit chiar si tenurilor sensibile.

Tratamentul GlycoPure este bazat pe un complex inovator de Alfa Hidroxi Acizi - Acid Glicolic, Acid Lactic, Lactat de Sodiu, Saruri acide lactice si glicolice si Retinol (derivat de Vitamina A).

 GlycoPure conţine trei grupe de ingredienţi foarte eficienţi şi siguri:
• 7% Acizi Hidroxizi Alpha - Glicolici şi Lactici
• O concentraţie puternică de 23% de Săruri Acide Lactice şi Glicolice, în combinatţie de 1% Acid Salicilic Beta Hidroxid.
• Retinol în concentraţie de 2% a fost inclus pentru proprietăţile sale care ajută la regenerarea pielii 

Testele de eficacitate

Studiile clinice efectuate pe femei care au primit tratamente la salon şi care au continuat tratamentul acasă au demonstrat că:
• Aspectul pielii s-a îmbunătăţit cu 65% după 3 luni;
• Aspectul pielii afectate de radiaţiile solare s-a îmbunătăţit cu peste 80%;
• Ridurile adânci s-au diminuat cu 75% şi stratul epidermic s-a îngroşat cu 55%.

Conţinutul setului GlycoPure

GlycoPure Degresant
GlycoPure Sapun
GlycoPure Neutralizator
GlycoPure hidratant
GlycoPure Gel peeling enzymatic
GlycoPure Acid AHA