Login

New Age
New Age este o serie de produse bazată pe un înlocuitor al estrogenului pentru a obţine efectul de întãrire şi regenerare a pielii.

Produsele acestei serii sunt bazate pe soy-izoflavon, o proteinã produsă din soia care imită activitatea estrogenului din piele, şi pe un complex de alte substanţe inovatoare. Soy-izoflavonul înnoieşte fibrele de colagen, îngroaşă pielea şi îi permite astfel să-şi păstreze umiditatea.
Deasemenea, stimulează ritmul regenerării celulelor, atenuează ridurile şi măreşte elasticitatea pielii.

New Age se adresează femeilor cu vârsta de peste 35 de ani care încep să observe primele semne ale îmbătrânirii pielii, apariţia ridurilor fine, a liniilor de expresie, diferite pigmentări etc.
Deasemenea, în timpul menopauzei, schimbările hormonale  reduc nivelul de estrogen, fapt ce duce la o scădere a ritmului de regenerare a celulelor, a colagenului şi a elastinei. Pielea devine subţire şi fragilă şi nu-şi mai poate păstra nivelul optim de umiditate, se usucă şi astfel apar ridurile, iar în final tenul devine aspru.

Complexul activ de soy-izoflavon a fost testat timp de 8 săptămâni pe un grup de femei cu vârsta de peste 40 de ani. Rezultatele obţinute au arătat o îmbunătăţire substanţială în elasticitatea tenului, în atenuarea ridurilor, în netezirea pielii şi în măirea cantităţii de umiditate.