Login

Oxygen Prime
Seria Oxygen Prime conţine produse îmbogăţite cu oxigen şi ingrediente esenţiale de hidratare de ultimă generaţie pentru a păstra şi a reda aspectul tânăr al tenului.
Combinată cu un tratament profesional, seria Oxygen Prime dăruieşte o experienţă perfectă de încetinire a procesului de îmbătrânire a tenului.

Ingredientele Seriei Oxygen Prime
 
O abordare ştiinţifică care combină 4 ingrediente moderne, active şi complementare într-un produs de înaltă tehnologie: Perfluorocarbon (purtător de oxigen), Palmitoyl Pentapeptide (MATRIXYL 3000), Dipalmitoyl Hydroxyproline (SEPILIFT) şi Taurine.   

PERFLUORODECALIN (Perfluorocarbon)

Purtător de oxigen în formă de emulsie (ajută moleculele de oxigen să penetreze dermul). Nivelul de oxigen care penetrează celulele este mult mai mare decât cel obişnuit şi funcţionează asupra sistemului de regenerare în toate straturile pielii, asemenea medicamentaţiei. Studiile asupra tratamentului cu Perfluorodecalin arată că după 6 săptămâni de utilizare (de 2 ori pe zi) nivelul oxigenului din piele creşte în mod semnificativ, pielea devenind mult mai proaspată, elastică şi catifelată.

TAURINE

Taurine este un amino-acid sulfuric care neutralizează şi reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra celulelor. Taurine este vital în păstrarea hidratării într-un mediu uscat şi este recomandat să fie folosit pentru pielea matură şi uscată. Taurine are o caracteristică foarte importantă în cosmetică: reglarea nivelului de caldură şi astfel protejarea bunei funcţionări a celulei.

MATRIXYL 3000

Matrixyl, o peptidă care conţine 5 amino acizi, având capacitatea de a revigora structura plasei pielii mature producând mai mult colagen. Matrixyl corecteaza procesul de îmbătrânire, dăruind pielii un aspect mult mai tânăr.

SEPILIFT

Sepilift un amino-acid important ataşat de un acid gras care îi oferă capacitatea de a fi mai uşor penetrabil şi eficient. Acest component protejează ţesutul dintre celule împotriva oxidării şi a radicalilor liberi, întârziind astfel procesul de îmbătrânire. Sepilift accelerează regenerarea celulelor, măreşte nivelul de hidratare, reducând astfel ridurile. Măreşte producerea de colagen, protejează fibrele de elastina şi menţine un aspect elastic şi ferm al pielii.